Kategorija Dijeta

Dijeta

Kako liječiti proljev nakon obroka?

Uzroci proljeva nakon jela Postoji nekoliko čimbenika koji dovode do pojave funkcionalnog probavnog poremećaja odmah nakon obroka: U stresnim situacijama, ljudi mogu razviti sindrom iritabilnog crijeva.
Opširnije
Dijeta

Čaj za želudac i crijeva

Čaj za želudac: biljni biljni čaj Žgaravica i gastritis uzrokuju povećana kiselost želuca. To su obično kronične, ponavljajuće bolesti. Čak i nestajući tjednima, mjesecima ili godinama, pojavljuju se opet u 80% slučajeva.
Opširnije
Dijeta

Hrana za želučane čireve: recepti

Ukusni recepti za želučani čir Dugi niz godina neuspješno se bori s gastritisom i čirevima? “Začudit ​​ćete se kako je lako izliječiti gastritis i čireve samo tako što ćete ga svakodnevno uzimati.
Opširnije
Dijeta

Kako napraviti i uzeti sok od krumpira za želudac

Pregledi soka od krumpira s bolesti probavnog trakta 5 - 0 4 - 0 3 - 0 2 - 0 1 - 0 Prema ovom povrću, moja majka je prije 15 godina liječila čir na želucu, imala je jake bolove, a kad je otišla liječnicima, ispostavilo se da postoji čir velike veličine.
Opširnije
Dijeta

Prednosti bundeve u gastritisu želuca

Je li moguće jesti bundeve za vrijeme gastritisa U slučaju bolesti organa organa za probavu, prehrana hrane ima važnu ulogu u njihovom liječenju. Jedenje je dopušteno samo mekom i laganom hranom koja se dobro apsorbira u tijelu.
Opširnije
Dijeta

Jamritis jam

Jam i gastritis Ako se džem od malina ne preporučuje za gastritis, to ne znači da ne možete. Proizvod je obdaren masom korisnih svojstava: ima tonik, poboljšava funkcioniranje probavnog sustava.
Opširnije